,,Beogradski projekti" danas proslavljaju 4. rođendan od osnivanja centralne Instagram stranice:

08/18/2022
od strane

Centralna instagram stranica ,,Beogradski projekti" na današnji dan slavi svoj 4. rođendan od kako je kao prvi kreirani informativni kanal u okviru naših stanica i portala, navršila punih 1460 dana od osnivanja. 

Sve je počelo 18. avgusta 2018. godine, kada je na našoj centralnoj instagram stranici postavljena prva serija objava na temu obnove fasada u užem beogradskom jezgru. 

Od tada do danas, realizovano je ukupno 757 objava, dok stranicu do današnjeg dana prati preko 11 200 osoba, svih drugih stranica i profila koje deluju u okviru ove mreže. 

Stranica se postepeno širila i po drugim društvenim mrežama, pa je tako dostupna na Facebook-u, Twitter-u, Youtube-u i drugim, a 12. januara ove godine, svečano smo otvorili naš informativni portal beogradskiprojekti.rs 

Isti će, uz centralnu Instagram stranicu, biti prioritet budućeg razvoja i centar svih naših informativnih i drugih sadržaja. 

Tim ,,Beogradskih projekata" nastavio je da se razvija i verujemo da ćemo u što kraćem roku uspeti da obezbedimo kontinuirano funkcionisanje svih aktivnosti, kao i prisustvo tokom svih perioda godine na čemu intenzivno radimo prethodnih meseci.

Komentari

Ne verujem da su već prošle 4 godine od osnivanja mog omiljenog građevinskog portala.
Napiši recenziju