Kako izgleda nedavno otvoreni ,,Ava Park" nedaleko od robne kuće Ikea - 19 000 m2 novog retail prostora:

08/09/2022
od strane

Švedska kompanija ,,Ikea", krajem maja ove godine, zvanično je pustila u rad ,,Ava Park", novi retail centar, koji se prostire na približno 19 000 m² bruto površine, realizovanih kroz prvu fazu projekta. 

Ova komercijalna zona, formirana je između robne kuće ,,Ikea", otvorene 2017. godine i novoizgrađene petlje Bubanj Potok na Sektoru 6 Obilaznice oko Beograda. 

Trenutna ponuda novog retail parka, obuhvata preko 30 maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, među kojima se nalaze ,,Lacoste", ,,Napapirji", ,,Puma", ,,Convers", ,,Adidas", ,,Nike", ,,S.Oliver", ,,Sport Vision", ,,N Fashion" i drugi... 

Na obodu retail parka, prisutni su i zasebni objekti u okviru kojih su smešteni ,,Lidl", ,,Starbucks" i ,,KFC", dok se kompletiranje preostalih očekuje u skorijem roku, a sve u sklopu novootvorene komercijalne zone ,,Ava Parka", koji će se nakon završetka druge faze 2023. godine, prostirati na dodatnih 10 000 m2. 

Ukupna vrednost investicije u realizaciju projekta ,,Ava Park" iznosiće 125 miliona evra, od čega je za otvorenu prvu fazu već izdvojeno 55 miliona evra.

Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju