Pri kraju izgradnja prve faze projekta ,,The One" - U toku pripreme uoči useljenja budućih stanara i zakupaca:

07/23/2022
od strane

Nakon nešto više od 2 godine izgradnje prve faze stambeno-poslovnog ,,The One", radovi uspešno ulaze u završnu fazu, kako na eksterijeru objekta koji je pri samom kraju, tako i na enterijeru, koji se poslednjih nedelja intenzivno priprema za useljenje prvih stanara i zakupaca. 

Prva faza projekta predstavlja pretežno stambeni objekat sa preko 230 stambenih jedinica različitih kvadratura, dok je manji deo objekta opredeljen za poslovni prostor ukupne površine od 9 563 m2. U dva podzemna nivoa, obezbeđeno je i 517 parking mesta, namenjenih zakupcima i budućim stanarima. Zauzima bruto razvijenu građevinsku površinu od 53 063 m2, odnosno spratnost 2Po+Pr+5+Ps. 

Za sada nismo dobili odgovor kada će započeti radovi na drugoj fazi projekta. Kako su prilikom prezentacije projekta za naš portal naveli iz biroa ,,Lotus architecti", planirana je izgradnja objekta pretežno poslovne namene sa 16 857 kvadratnih metara poslovnog prostora i 42 stambene jedinice. Objekat će takođe posedovati sopstvenu podzemnu garažu sa 383 parking mesta. U prizemlju će se nalaziti isključivo poslovni prostor, dok će na preostalih 6 etaža biti kombinovano stambeno-poslovni. Najviša etaža imaće uvučeni oblik. 

Kompleks ,,The One", pozicioniran na obodu Bloka 64 u Ulici omladinskih brigada. Sastojaće se iz 2 objekta bruto površine 91 000 m2 od čega će, kako se navodi u osveženim podacima o projektu, oko 30 000 m2 biti namenjeno poslovnim sadržajima. Ispod kompleksa, planirana je garaža sa ukupno 865 parking mesta, a u oba objekta planirano je ukupno 272. stambene jedinice, što se može saznati iz istih. 

Autor projekta je zagrebački biro ,,Lotus Architecti", projektantske usluge pružalo domaće preduzeće ,,Potka doo", dok je kompanija ,,Brigate" bila je generalni izvođač radova. Investitor projekta je novosadska kompanija ,,Aleksandar gradnja".

Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju